Samarreta Serigrafiada Dominicana

85,00 

DEL MÓN A LA MAR D’AMUNT
Juliol 2005. Malnombre. República Dominicana.

Guia de Talles
SKU: Samarreta Col·lecció Ètnica Dominicana Categories: , , , Etiquetes: , , ,

Descripció

Samarreta de cotó orgànic amb el retrat d’una dona dominicana estampada en dos colors de serigrafia amb tintes a l’aigua. Col·lecció ètnica. Edició limitada a 102 unitats.

HISTÒRIA DE LA IL·LUSTRACIÓ

DEL MÓN A LA MAR D’AMUNT
Juliol 2005. Malnombre. República Dominicana.
Només veure’t vaig pensar… ets la Chavela Vargas dominicana! I amb quin aire aguantaves la pipa… Eres tota tu contundència però a la vegada fragilitat, eres valenta però a la vegada et traspuaven pors, t’agradava estar present però a la vegada evadir-te entre el fum i el perfum de la teva pipa.
I saps què? Tal com deia la Vargas “ uno vuelve siempre a los viejos sitios donde amó la vida” i jo tornaria a veure’t!

An, tornaré a la Mar d’Amunt per seguir gaudint de les teves obres i de tot allò tan especial que m’ofereix aquest territori agrest i salvatge!
Marta

Dissenyada a Llançà, a la Mar d’Amunt i confeccionada de forma ètica amb col·laboradors de Catalunya, fet que permet controlar el procés productiu i minimitzar l’impacte del transport.

Versió de samarreta per dona: 100% cotó ecològic (OCS) de 145 gr/m², entallada (regular fit), amb el coll de canalé fi, costures laterals i molt suau.
Versió de samarreta per home: 100% cotó ecològic (OCS) de 145 gr/m², tall tubular (regular fit), sense costures laterals i molt suau.

La traçabilitat de la samarreta és 100% transparent i ha estat auditada per una consultora externa experta en sostenibilitat.

Col·lecció-Ètnica-Il·lustració-Dona-Dominicana-An-i-Mar-d'Amunt

IMPRESSIÓ AMB TINTES SOSTENIBLES, SERIGRAFIA AMB TINTES A L’AIGUA 
Són les tintes més respectuoses amb el medi ambient i proporcionen un estampat tèxtil suau i resistent al temps i als rentats. És una tinta que no requereix cap dissolvent, només aigua. An i Mar d’Amunt no utilitza tintes plastisol, que són les que habitualment es fan servir en serigrafia, per l’alt grau de contaminació que provoquen.

ENVIAMENTS AMB BOSSES BIODEGRADABLES, COMPOSTABLES I ZERO BROSSA
Bosses de PLA (a base de blat de moro) i PBAT (copolímer aleatori biodegradable).
Al final de la seva vida útil podràs compostar-les, enterrar-les, utilitzar-les per guardar els residus orgànics o com a magatzem per les plantes.

Enviaments amb bosses biodegradables, compostables i zero brossa

Número de reproduccions

1/102 Venuda a la Garrotxa (Catalunya)

Guia de talles

Dona

Home
Si estàs dubtant entre dues talles, si us plau considera si la vols més ajustada o més ampla. Recorda que cada devolució té un impacte de transport i un cost de 7 €.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Afegeix una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Samarreta Serigrafiada Dominicana

Afegeix a la cistella