Dessuadora amb Pedaç Medusa Mar d’Amunt

50,00 

Guia de Talles

Descripció

Dessuadora amb una medusa dintre d’un pedaç troquelat realitzada en cotó orgànic. Col·lecció Mar d’Amunt. Edició Limitada de 102 unitats.

Dissenyada a Llançà, a la Mar d’Amunt i confeccionada de forma ètica amb col·laboradors de Catalunya, fet que permet controlar el procés productiu i minimitzar l’impacte del transport.

Dessuadora amb el coll rodó, costures laterals amb l’interior de pelfa francesa i molt suau.

La dessuadora de color natural és 80% cotó ecològic (OCS) de 280 gr/m² + 20% polièster reciclat (RCS) i la dessuadora de color gris és 75% cotó ecològic (OCS) + 21% polièster reciclat (RCS) + 4% viscosa.

Versió de dessuadora per dona: Entallada.
Versió de dessuadora per home: De tall recte.

La traçabilitat de la dessuadora és 100% transparent i ha estat auditada per una consultora externa experta en sostenibilitat.
HISTÒRIA DE LA IL·LUSTRACIÓ

LA MAR D’AMUNT
2019 -2022. Llançà. Mar d’Amunt
Il·lustració inspirada en les meduses pelagia noctiluca que sovint em trobo mentre nedo en la Mar d’Amunt. És una medusa bioluminescent, amb forma de bolet, translúcida, de colors rosats i violacis, i té la superfície coberta de protuberàncies. Una preciositat !

IMPRESSIÓ AMB TINTES SOSTENIBLES, SERIGRAFIA AMB TINTES A L’AIGUA 
Són les tintes més respectuoses amb el medi ambient i proporcionen un estampat tèxtil suau i resistent al temps i als rentats. És una tinta que no requereix cap dissolvent, només aigua. An i Mar d’Amunt no utilitza tintes plastisol, que són les que habitualment es fan servir en serigrafia, per l’alt grau de contaminació que provoquen.

ENVIAMENTS AMB BOSSES BIODEGRADABLES, COMPOSTABLES I ZERO BROSSA
Bosses de PLA (a base de blat de moro) i PBAT (copolímer aleatori biodegradable).
Al final de la seva vida útil podràs compostar-les, enterrar-les, utilitzar-les per guardar els residus orgànics o com a magatzem per les plantes.
Per enviaments a la Península triguen al voltant de 3 dies laborables i per comandes inferiors a 65€ tenen un cost de 4,75€.

Guia de Talles

GUIA DE TALLES
Si estàs dubtant entre dues talles, si us plau considera si la vols més ajustada o més ampla. Recorda que cada devolució té un impacte de transport i un cost de 7 €.

Número de Reproduccions

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Afegeix una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

SKU: DessuadoraEntalladaMedusaPedaçDona Categories: , , , Etiquetes: ,
Dessuadora per noia amb una medusa dintre d'un pedaç troquelat realitzada en cotó orgànic. Edició Limitada.

Dessuadora amb Pedaç Medusa Mar d’Amunt

Afegeix a la cistella