ENVIAMENTS AMB BOSSES DE MIDÓ DE BLAT DE MORO

Bosses biodegradables, compostables i residu zero.

Al final de la seva vida útil podràs compostar-les, enterrar-les i utilitzar-les per guardar els residus orgànics.

Cada bossa compta amb instruccions per a compostatge i un codi QR per a més informació i especificacions.

An i Mar d’Amunt és una Marca Sostenible. Roba i accessoris ètics amb teixits orgànics i reciclats. Inspirats i dissenyats a la Mar d’Amunt i el Cap de Creus.

Enviament de comandes amb bosses biodegradables, compostables i residu zero a base de blat de moro i PBAT (copolímer aleatori biodegradable).

Compostes principalment de PLA (a base de blat de moro) i PBAT (copolímer aleatori biodegradable). En el cas del PLA, s’utilitzen cultius de blat de moro lliures de GMO i no aptes per a consum humà, per la qual cosa es tracta d’una font renovable de primeres matèries que no interfereixen amb la demanda d’aliments a nivell mundial.

El PBAT és un tipus de compost derivat del petroli, però es comporta diferent dels plàstics tradicionals. És biodegradable i permet que les bosses es puguin compostar i degradar sense risc en un període inferior a sis mesos. Si bé aquest material s’obté de fonts no renovables, està dissenyat per a ser biodegradable (a diferència dels plàstics tradicionals), per això és totalment segur per al procés de compostatge.


Certificat AS 4736

Aquest codi i símbol verifica que el producte és compostable i biodegradable sense generar efectes tòxics a les plantes o als cucs.

 


Certificat 7P0620

Aquest codi verifica que el producte està fet amb materials compostables i ha estat certificat sota estàndards europeus.

 


Certificat 5810

Aquest codi i símbol indiquen que aquest producte és apte per a compostatge sota condicions estàndards. Almenys un 90% de la seva composició es degrada en 180 dies.