Bossa fruita i verdura malla cotó reutilitzable

2,50 

102 en estoc

SKU: BOLSAZEROWASTE Categories: ,

Descripció

Les bosses de malla de cotó reutilitzables per la fruita i la verdura, són un dels productes imprescindibles en una llar zero brossa

Utilitza-les per fer les teves compres a granel. Són perfectes per comprar fruita i verdura i estalviar milers de bosses de plàstic al planeta. Com que és de malla deixen veure el seu interior, de manera que no et posaran pegues tampoc als supermercats convencionals.

Avantatges de les bosses de malla reutilitzables zero waste

– Article 100% vegà i lliure de plàstics.
– És reutilitzable, et duraran anys.
– Es pot rentar tant a mà com a màquina.
– Perfecta per fer la compra a granel.
– Alternativa biodegradable i respectuosa amb el planeta.

A diferència de les bosses de plàstic, són transpirables, deixen ventilar i passar la humitat. Podràs col·locar-les directament a la nevera i les teves fruites i verdures duraran més temps en bon estat.

Manteniment de les bosses per comprar a granel
El manteniment de les bosses de malla és molt senzill, atès que estan fabricades amb materials 100% naturals com el cotó. Pots rentar-les tant a mà com a la rentadora. Posa-les al sol per assecar-les. Tingues en compte que, amb l’aigua calenta, podrien arronsar una mica. Recomanem rentar-les en fred el primer rentat per minimitzar l’encongiment.

IMPRESSIÓ AMB TINTES SOSTENIBLES, SERIGRAFIA AMB TINTES A L’AIGUA 
Són les tintes més respectuoses amb el medi ambient i proporcionen un estampat tèxtil suau i resistent al temps i als rentats. És una tinta que no requereix cap dissolvent, només aigua. An i Mar d’Amunt no utilitza tintes plastisol, que són les que habitualment es fan servir en serigrafia, per l’alt grau de contaminació que provoquen.

ENVIAMENTS AMB BOSSES BIODEGRADABLES, COMPOSTABLES I ZERO BROSSA
Bosses de PLA (a base de blat de moro) i PBAT (copolímer aleatori biodegradable).
Al final de la seva vida útil podràs compostar-les, enterrar-les, utilitzar-les per guardar els residus orgànics o com a magatzem per les plantes.
Per enviaments a la Península triguen al voltant de 3 dies laborables i per comandes inferiors a 65€ tenen un cost de 4,75€.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Afegeix una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Bossa fruita i verdura malla cotó reutilitzable

2,50 

102 en estoc